De groepen

 

Thema

Alle groepen beschikken over een groepsruimte met een eigen herkenbaar thema. Het thema en de inrichting zijn helemaal afgestemd op de leeftijdsgroep(en) die er hun thuis hebben.

 


Dagritme

Baby s en peuters hebben hun eigen dagritme. Kijk op dagritme baby's of dagritme peuters om te lezen hoe de dag verloopt.

Eten en drinken

Op vaste tijden bieden we de kinderen sapjes en tussendoortjes aan en we lunchen met elkaar. De warme lunch bestaat uit verse, gezonde en mild gekruide ingrediënten. Met allergieën en dieetwensen wordt rekening gehouden en zoet- en kleurstoffen worden gemeden. Worden er door de kinderen koekjes, cupcakes en bv pepernoten gebakken, dan mogen ze daar natuurlijk heerlijk van proeven.

 

Samen spelen

Spelontwikkeling is belangrijk. Zowel alleen als met elkaar. Niet alleen in de eigen groep is daar veel aandacht voor, ook wordt geregeld een uitstapje gemaakt naar de buitenspeelplaats of bij slecht weer naar de binnenspeeltuin.

 

Toezicht

Professionele, gekwalificeerde pedagogisch medewerksters zijn permanent op elke groep aanwezig om ervoor te zorgen dat de kinderen goed worden begeleid en zij veilig kunnen spelen. Onze begeleiding voldoet vanzelfsprekend aan alle wettelijke regels. Ten aanzien van het aantal leidsters dat per kind aanwezig is, hanteren wij voor sommige leeftijdsgroepen een hogere norm en is er meer begeleiding aanwezig dan wettelijk vereist.