Het Vosje in de Regio

 

Het Vosje heeft drie vestigingen, alle met ruime openingstijden, dezelfde kwalitatief hoogwaardige opvang en perfecte bereikbaarheid voor inwoners van Haarlem en omstreken. Er is daarom altijd een kinderdagverblijf van Het Vosje bij jou in de buurt.

 

Haarlem-Noord

Onze vestiging Haarlem-Noord op het Marsmanplein ligt ook zeer gunstig voor inwoners van Bloemendaal, Velserbroek en Santpoort.

Inwoners van Santpoort steken de randweg over en zijn op het Marsmanplein. Zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar IJmuiden, Beverwijk en de A9.

Tevens is onze vestiging gunstig gelegen voor personeel van het Kennemer Gasthuis Noord.

 

Haarlem-Centrum

Het Vosje Linschotenstraat ligt ideaal voor alle inwoners in Haarlem, vlak bij het centrum en de verschillende uitvalswegen.

 

Haarlem-Zuid / Heemstede

Voor inwoners van Heemstede is onze vestiging in Haarlem-Zuid gunstig gelegen. Vanuit Heemstede-Zuid ligt Het Vosje net over het Spaarne. Vlakbij de uitvalswegen A4, A5 en A9 richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Ook ouders die bv werken in Haarlem maar wonen in Bennebroek of Hoofddorp brengen hun kindje graag naar Het Vosje. De ligging is ook ideaal voor medewerkers van het Kennemer Gasthuis Zuid, het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp en bedrijven in Schalkwijk.