Het Vosje verjaardagskalender

 

Het Vosje heeft een kalender gemaakt. 12 logeerverhaaltjes zijn opgetekend door de knuffelvriendjes van onze kinderen. En wat hebben die knuffels veel meegemaakt! Het ene logeerpartijtje was nog leuker dan het andere. Maar soms liep het allemaal wat anders dan gepland. Sommige knuffels zijn zelfs in het ziekenhuis beland. Gelukkig alleen maar op bezoek en met de echte zieken is alles helemaal goed afgelopen. Deze verjaardagskalender, die jarenlang meekan, is opgedragen aan zieke kindjes die in het ziekenhuis liggen en de opbrengst geeft Het Vosje aan Cliniclowns.

Het Vosje Verjaardagskalender

Het Vosje Verjaardagskalender

Wilt u de kalender bestellen?

De verjaardagskalender van Het Vosje is een heel leuk cadeau voor oma’s en opa’s en andere familie. Wilt u de kalender bestellen? Stuur dan een email naar info@het-vosje.nl met uw (kind)naam/adres en het gewenste aantal.

De kalender kost € 10,- en u kunt hem bij Het Vosje afhalen.

Liever de kalender per post ontvangen? Geef dat dan s.v.p. aan bij uw bestelling en maak dan € 13,- over op rek.nr. NL60 INGB 065 221 2875 t.n.v. Het Vosje. Na ontvangst van het bedrag krijgt u de kalender direct thuisgestuurd.