Het Vosje helpt

 

Het Vosje helpt de CliniClowns

Het Vosje draagt het goede doel - CliniClowns - een warm hart toe. Wij doen dat omdat de CliniClowns kinderen in een moeilijke situatie met vaak veel pijn toch plezier en ontspanning brengen.

CliniClowns, de kracht van een lach

Stichting CliniClowns Nederland zet zich in voor alle zieke en gehandicapte kinderen in Nederland. Want tussen de behandeling, de pijn en de vele beperkingen door is een lach hard nodig. Niet alleen omdat deze kinderen het verdienen, maar vooral omdat ze er veel baat bij hebben. Afleiding en plezier werken ontspannend en stressverlagend. Spelen is voor een kind de natuurlijke manier om zich te ontwikkelen en vervelende gebeurtenissen te verwerken. Dat is de kracht van een lach.

clini clowns

Wat doet Het Vosje

Wij ondersteunen de CliniClowns in financiële zin. Wij doen dit door periodiek een bijdrage te leveren. Zo wordt bijvoorbeeld van het inschrijfgeld (€ 20,-) dat elke ouder betaalt € 7,50 afgedragen voor dit goede doel. Ook organiseren we activiteiten of geven speciale publicaties uit, waarvan de opbrengst ten goede komt aan dit goede doel.

KOM KIJKEN! Wilt u langskomen voor een rondleiding? BEL    T 023 - 546 55 50