prijsinformatie

 

 

Het vaste opvangbedrag per maand is een optelsom van het gemiddeld aantal dagen dat uw kind wordt opgevangen. Eten, drinken en luiers zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Facturen

U ontvangt maandelijks een factuur per e-mail. In januari ontvangt u een jaaropgave van de gefactureerde uren en de geïncasseerde bedragen van het voorafgaande jaar.

 

Automatische incasso

Bij plaatsing ontvangt u een overzicht van de vaste maandelijkse kosten. Deze kosten worden maandelijks vooraf geïncasseerd.

 

Belastingdienst

Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw eventuele toeslagpartner beiden werken. U kunt de toeslag ook krijgen als u niet werkt, maar een opleiding volgt of uw kansen op werk vergroot door bijvoorbeeld een re-integratietraject te volgen via UWV of gemeente.

Op www.toeslagen.nl kunt u alle informatie vinden over kinderopvangtoeslag of andere toeslagen. Daar kunt u tevens uitrekenen hoeveel toeslag u kunt krijgen. U kunt met uw vragen ook bellen met de Belasting Telefoon: 0800 – 0543. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

 

Prijslijst

Bij uw gewenste locatie van Het Vosje kunt u de tarieven vinden. Ga naar de betreffende vestiging, daar vindt u de actuele prijslijst.