Werken bij Het Vosje

 

 

Ondernemende, zelfstandige
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (V/M)

Hou jij van aanpakken en sta je te popelen om bij een nieuw bedrijf de financiële administratie te professionaliseren? Dan hopen we je snel te ontmoeten, want voor het gezelligste en leukste kinderdagverblijf - Het Vosje - in Haarlem zoeken wij een nieuwe collega. Iemand die zelfstandig en flexibel is, ondernemend en accuraat!


Wat is Het Vosje?

In de drie vestigingen van Het Vosje worden in totaal 450 kinderen opgevangen en begeleid door ruim 70 pedagogisch medewerkers. Op ons kantoor zorgen we met een team van 6 enthousiaste en plezierige professionals voor de perfecte administratieve ondersteuning aan het kinderdagverblijf plus enkele zakelijke partners.


Over de functie (20 uur)

Het takenpakket is divers en je zult veel verschillende aspecten binnen het bedrijf van dichtbij meemaken. Professionaliseren van de financiële administratie is je belangrijkste taak. Daarnaast zijn jouw verantwoordelijkheden:
• Verwerken van de financiële administratie
• Verwerken van in- en verkoopfacturen en kas- en bankmutaties
• Debiteurenbewaking: samenstellen van debiteurenlijsten, herinneringen versturen, bewaken van betalingen
• Crediteurenbeheer: samenstellen van betalingsoverzichten, autoriseren en verwerken van betalingsbestanden
• Grootboekadministratie; invoer en controle van het grootboek
• Bank
• Verwerken van mutaties inzake de personeels- en salarisadministratie
• Voorbereiden van de maandelijkse BTW aangifte
• Het doen van verbetervoorstellen voor een efficiëntere financiële administratie


Wij zoeken jou!

Jij bent energiek en vindt het een uitdaging om diverse taken op te pakken. Je snapt de link tussen de financiële administratie en zakelijke belangen. Je bent communicatief sterk en zoekt je collega’s op voor informatie en overleg. Want als zelfstandige werker ben je efficiënt en je signaleert snel nieuwe kansen voor verbetering. In je werk ben je accuraat, heb je oog voor detail en een groot verantwoordelijkheids¬gevoel.
Wat we voor deze functie bij Het Vosje verder van je verwachten:
• Minimaal PDB – Praktijk Diploma Boekhouden. Een afgeronde opleiding Moderne Bedrijfsadministratie is een pré
• Minstens 2 jaar relevante werkervaring
• Ervaring met MS-Office programma’s, jaarrekeningprogramma en belastingaangifteprogramma
• Ervaring met King is wenselijk
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Wij bieden je:

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden binnen een dynamisch bedrijf met een fijne, informele sfeer. Haarlem-Noord is goed te bereiken met het OV of als je met de auto komt kan je er gratis parkeren. Naast een prima salaris, passend bij jouw werkniveau, zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werktijden, verspreid over 4 dagen, kunnen in overleg worden afgesproken zodat ze eventueel aansluiten op schooltijden.


Stuur snel je CV!

Interesse en kun je snel aan de slag? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar planning@het-vosje.nl.
Heb je nog vragen? Stuur dan een mail planning@het-vosje.nl t.a.v. Jurjen Kuipers
of bel: 023-5465550 , dan spreken we elkaar snel!

 

 

 

----------------------------------- 

 

 

 

Voor onze vestigingen in Haarlem zoeken we leuke, enthousiaste, positieve, flexibele, lieve en geduldige
PEDAGOGISCH MEDEWERKSTERS
met PW-3 of vergelijkbaar diploma.

  • Wil je 27 - 32 uur per week werken?
  • Zijn jouw belangrijkste eigenschappen verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid? 
  • Ben je toe aan een nieuwe of andere werkomgeving?
  • Ben jij voor 100% toegewijd aan onze baby’s en peuters maar evenzeer aan onze ouders?
  • Kun je met jouw dynamische creativiteit goed improviseren en vooral organiseren? Zodat jij onze baby’s en peuters op een betrokken, liefdevolle en professionele manier kan begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling?
  • En kun jij je goed verplaatsen in hun denken en doen, juist omdat je weet hoe belangrijk de jongste jeugd voor kinderen is en hoe de ontwikkelingsfases van kleintjes van 0 - 4 jaar verlopen?

Spreek deze functie en werken bij Het Vosje je aan? Stuur ons dan snel jouw motivatie met CV naar
vacature@het-vosje.nl


Wie weet voel jij je binnenkort ook helemaal thuis bij Het Vosje.

  


Wat is jouw taak?

jonge starters Het Vosje

Bij Het Vosje vervang je op professionele wijze de ouders bij de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters. Als sfeermaker creëer je een groep waarin kinderen zich veilig, vrolijk en vertrouwd voelen. Aan de hand van het pedagogisch beleidsplan stimuleer, help en begeleid je de kinderen zich stapsgewijs te ontwikkelen, van box naar basisschool.
Je draagt zorg voor het dagelijkse contact en informatie-uitwisseling met ouders en je bent alert op specifieke aandachtspunten (allergie, dieet etc). Als echte teamworker stem je de dagindeling en taakverdeling af en zorg je voor een goede overdracht. Daarnaast help je vanzelfsprekend mee met lichte huishoudelijke werkzaamheden op de groep met betrekking tot beheer, aanschaf, hygiëne en goede staat van de inventaris. Binnen Het Vosje neem je deel aan werkoverleg, activiteiten en je komt zelf ook met nieuwe ideeën.jonge starters Het Vosje

Wie zijn wij?

Het Vosje is het gezelligste en leukste baby- en peuterdagverblijf in Haarlem. 
Bij onze 3 vestigingen (Linschotenstraat, Ramspol, Marsmanplein) ontmoet je vrolijke en blije kinderen. Zij hebben het enorm naar hun zin in onze vrolijke, goed uitgeruste groepen. Ook onze buitenspeelplaatsen bieden veel uitdaging en avontuur. Terwijl we onze kinderen met de beste zorg, gezond eten en drinken en de leukste originele activiteiten verzorgen en begeleiden, is er tegelijk ook een klimaat van rust, reinheid en regelmaat. Het Vosje staat al meer dan 25 jaar bekend om zijn professionaliteit en onderscheidende kwaliteit van kinderopvang. Wij houden alle ontwikkelingen, vernieuwing en services op gebied van kinderopvang scherp in het oog, en initiëren deze ook zelf.


Werken & leren (BBL)

Wil je heel graag bij ons komen werken maar heb je (nog) niet het juiste diploma? In samenwerking met verschillende opleidingscentra biedt Het Vosje regelmatig z.g. BBL leerplekken aan. Dit is combinatie van school en een begeleide leerstage bij Het Vosje.
Ben je hierin echt super geïnteresseerd stuur dan je inspirerende motivatie naar vacature@het-vosje.nl, dan kijken wij of wij zo'n leerplek voor je kunnen aanbieden.