Werken bij Het Vosje

 

 

 

Voor onze vestigingen in Haarlem zoeken we leuke, enthousiaste, positieve, flexibele, lieve en geduldige
PEDAGOGISCH MEDEWERKSTERS
met PW-3 of vergelijkbaar diploma.

  • Wil je 27 - 32 uur per week werken?
  • Zijn jouw belangrijkste eigenschappen verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid? 
  • Ben je toe aan een nieuwe of andere werkomgeving?
  • Ben jij voor 100% toegewijd aan onze baby’s en peuters maar evenzeer aan onze ouders?
  • Kun je met jouw dynamische creativiteit goed improviseren en vooral organiseren? Zodat jij onze baby’s en peuters op een betrokken, liefdevolle en professionele manier kan begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling?
  • En kun jij je goed verplaatsen in hun denken en doen, juist omdat je weet hoe belangrijk de jongste jeugd voor kinderen is en hoe de ontwikkelingsfases van kleintjes van 0 - 4 jaar verlopen?

Spreek deze functie en werken bij Het Vosje je aan? Stuur ons dan snel jouw motivatie met CV naar
vacature@het-vosje.nl


Wie weet voel jij je binnenkort ook helemaal thuis bij Het Vosje.

  


Wat is jouw taak?

jonge starters Het Vosje

Bij Het Vosje vervang je op professionele wijze de ouders bij de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters. Als sfeermaker creëer je een groep waarin kinderen zich veilig, vrolijk en vertrouwd voelen. Aan de hand van het pedagogisch beleidsplan stimuleer, help en begeleid je de kinderen zich stapsgewijs te ontwikkelen, van box naar basisschool.
Je draagt zorg voor het dagelijkse contact en informatie-uitwisseling met ouders en je bent alert op specifieke aandachtspunten (allergie, dieet etc). Als echte teamworker stem je de dagindeling en taakverdeling af en zorg je voor een goede overdracht. Daarnaast help je vanzelfsprekend mee met lichte huishoudelijke werkzaamheden op de groep met betrekking tot beheer, aanschaf, hygiëne en goede staat van de inventaris. Binnen Het Vosje neem je deel aan werkoverleg, activiteiten en je komt zelf ook met nieuwe ideeën.jonge starters Het Vosje

Wie zijn wij?

Het Vosje is het gezelligste en leukste baby- en peuterdagverblijf in Haarlem. 
Bij onze 3 vestigingen (Linschotenstraat, Ramspol, Marsmanplein) ontmoet je vrolijke en blije kinderen. Zij hebben het enorm naar hun zin in onze vrolijke, goed uitgeruste groepen. Ook onze buitenspeelplaatsen bieden veel uitdaging en avontuur. Terwijl we onze kinderen met de beste zorg, gezond eten en drinken en de leukste originele activiteiten verzorgen en begeleiden, is er tegelijk ook een klimaat van rust, reinheid en regelmaat. Het Vosje staat al meer dan 25 jaar bekend om zijn professionaliteit en onderscheidende kwaliteit van kinderopvang. Wij houden alle ontwikkelingen, vernieuwing en services op gebied van kinderopvang scherp in het oog, en initiëren deze ook zelf.


Werken & leren (BBL)

Wil je heel graag bij ons komen werken maar heb je (nog) niet het juiste diploma? In samenwerking met verschillende opleidingscentra biedt Het Vosje regelmatig z.g. BBL leerplekken aan. Dit is combinatie van school en een begeleide leerstage bij Het Vosje.
Ben je hierin echt super geïnteresseerd stuur dan je inspirerende motivatie naar vacature@het-vosje.nl, dan kijken wij of wij zo'n leerplek voor je kunnen aanbieden.