Prijsinformatie

 

 

Het vaste opvangbedrag per maand is een optelsom van het gemiddeld aantal dagen dat uw kind wordt opgevangen. Eten, drinken en luiers zijn bij de prijs inbegrepen.

 

 

Wat is mijn eigen bijdrage bij Het Vosje?

Dat hangt af van uw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maakt u dat heel snel inzichtelijk. Na een aantal basisgegevens te hebben ingevuld ziet u onmiddellijk wat uw netto eigen kosten per maand zijn, en of u recht hebt op kinderopvangtoeslag en hoeveel dat is.

 

Facturen

U ontvangt maandelijks een factuur per e-mail. In januari ontvangt u een jaaropgave van de gefactureerde uren en de geïncasseerde bedragen van het voorafgaande jaar.

 

Automatische incasso

Bij plaatsing ontvangt u een overzicht van de vaste maandelijkse kosten. Deze kosten worden maandelijks vooraf geïncasseerd.

 

Belastingdienst

Om kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten u en uw eventuele toeslagpartner beiden werken. U kunt de toeslag ook krijgen als u niet werkt, maar een opleiding volgt of uw kansen op werk vergroot door bijvoorbeeld een re-integratietraject te volgen via UWV of gemeente.

Op www.toeslagen.nl kunt u alle informatie vinden over kinderopvangtoeslag of andere toeslagen. Daar kunt u tevens uitrekenen hoeveel toeslag u kunt krijgen. U kunt met uw vragen ook bellen met de Belasting Telefoon: 0800 – 0543. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

 

Prijslijst

Bij uw gewenste locatie van Het Vosje kunt u de tarieven vinden. Ga naar de betreffende vestiging, daar vindt u de actuele prijslijst.