KDV het Vosje Haarlem zuid

 

Ramspol 2
2036 BA Haarlem

Telefoon: 023 - 546 55 00
E mail: info@het-vosje.nl

 

 

 

Van wieg tot basisschool

Het Vosje is gevestigd in een modern en vrijstaand gebouw op een rustige locatie en voldoet ruimschoots aan alle gestelde eisen aan kinderdagverblijven. Het Vosje is warm, gezellig en vrolijk met lichte groepsruimtes en prachtige speelruimtes, zowel binnen als buiten. We bieden opvang aan kinderen van 10 weken tot 4 jaar. Het is onze missie om kwalitatief hoogwaardige kinderopvang te bieden in een liefdevolle, huiselijke sfeer. Het Vosje is daarmee een ideale plek voor kinderen om de dag geheel verzorgd door te brengen.

Situering

In het centrum van Schalkwijk / Haarlem zuid. Nabij de uitvalswegen vanuit Heemstede richting A9, Amsterdam, Alkmaar. Uitstekend bereikbaar voor het brengen en halen van kinderen.

Voorzieningen

Het Vosje heeft een thematische en voor de kinderen herkenbare inrichting. Zij voelen zich hier veilig en vertrouwd. De ruimtes nodigen uit tot spelen, tot ontdekken, tot creativiteit. Tekenen, zingen, dansen, het is genieten met je handen in de verf of luisterend naar een mooi verhaal. Bij Het Vosje vliegt de tijd om.

Buitenspeelplaats

Buiten spelen is gezond. Buiten zijn er uitdagingen die we binnen niet hebben. Klimmen, rennen, je schaduw achterna, haren in de wind, sneeuw op je tong en stampen in de plassen. En soms ook zere tenen door een stomme zware tak. Samen zandkastelen bouwen vergroot het ruimtelijk inzicht en nodigt uit tot samenspel. Dus op naar buiten. In lente zomer, winter en herfst lekker spelen op die ruime speelplaats rondom ons rustig gelegen kinderdagverblijf.

Onze speeltoestellen voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit!

 

 

 

 

GGD Inspectierapport

 

Algemene plaatsingsvoorwaarden

 

Prijsinformatie